Monday, 28 January 2013

KOPI N PASTA jerrr .. (facebook)


awak... saya sayang awak ... awak baca tau...

saya sayang awak..tapi betul ke saya sayang awak??awak sayang saya ke??kalau sayang, nape awak pegang tangan saya??awak nak tengok rambut saya,nak hug saya,nak saya pakai seksi2..memang la awak xkasi boy lain tengok saya pakai seksi..tp awak xhalal lagi utk saya kan??saya sayang awak ke kalau saya kasi semua tu kat awak??

saya sayang awak..betul..xtipu..tapi sayang ke kalau bila dengan awak, saya lalai??saya lupa kat Dia yang dah cipta saya, yang kasi saya perasaan cinta kat awak..saya lupa solat, saya lupa dosa..saya lupa Tuhan..takut la...

betul awak..saya sayang awak..tapi saya takut..takut sangat nak sayang awak..awak baik, selalu solat awal..tapi nape bila dengan saya awak lupa solat??masa kuar, kita lalu je depan masjid..xpernah stop..tp kt tempat xde orang, kita stop.beratus duit awak habis untuk saya kn??saya hargai sgt..saya tau awk syg saya..tp nape awak xsimpan duit tu dulu..kot2 ada jodoh, boleh kita kawen..awak...saya takut..takut sangat..takut bila ingat pe yang kita dah buat..saya nak awak jadi halal utk saya..tp xboleh la sekarang..mcm mana awk nk tanggung saya..kita blaja lg..saya nak hidup dgn awak..saya nak awak jd imam saya..nak sgt share everything dgn awak..saya nak jadi kekasih halal awak..tapi betul ke cara kita wak??saya takut laaaa...

awak..saya nak hidup dgn awak forever kat heaven..tapi layak ke kita gi heaven kalau kita camni??macam mana kalau tiba2 Dia panggil kita pergi..xkisah la saya dulu, awak dlu atau dua2 skali..boleh ke kita gi heaven kalau Dia panggil kita skarang??kalau la Dia tanya apa yg saya dah buat dgn awk, pe saya nk jawab nanti..saya maluuuuuuuuuuu sgt kat Dia..

awak..lama saya fikir..saya fikir pasal kita..betul saya sayang awak..tapi, sampai bila kita nak camni??awak..saya dah fikir lama...lepas ni, kalau saya xmsj awk,xnk jumpa awk, xnak call awk, xnk vc, mms or wc,awak jgn salah faham tau..saya buat camtu sbb saya syg awk sgt2..awak..saya nak forever kat syurga dgn awak..dulu saya sedih sbb kita jauh..tapi skarang, saya bersyukur sangat..Tuhan sayang kita..kalau dekat, awak boleh agak kn pe kita buat nnti??

saya xtau camne nk gtau awk..saya nak jaga hati awk..tp awak sedar x sebenarnya saya dah kotorkan hati awak..saya suka goda awak dgn manja saya, dengan body saya..saya suka buat awak cair dgn saya..jahatnya saya..awak saya banyak dosa..awak nk ke terima org mcm saya jd wife awak??awak..saya nak bersihkan diri saya sebelum jadi yang halal buat awak..saya nak jadi the best wife..baru la awak xpandang orang lain dah..saya xnk susahkan awak dgn saya yg mcm ni..awak..saya nak jadi bidadari awak..bukan kat dunia je..tp kat heaven gak..saya nak jadi bidadari awak yg forever..

awak..saya tahu saya xbaik....banyak sangt kurang n xlayak nak tegur salah awak..tapi saya sayang awak..pe kita buat, bukan ada org tahu pn...sape lagi nak tegur awak kalau bukan saya??saya pn nak awak jadi suami yg boleh pimpin saya ke syurga..xnak ke??xkn la awak sayang saya utk hepi2 kat dunia ni je..awak xnk ke pilih saya jadi bidadari awak kt syurga nanti??awak..tolong la...saya xnk dah jumpa awak..tp mungkin saya lalai gak nanati..syaitan selalu ada dgn saya..suka je dia kalau saya keluar dgn awk, goda awak..awak..tolong la ingat kan saya gak bila saya lupa.tolong ek..saya lemah sangat..saya nak jadi kuat..kuat utk awak..untuk hidup dgn awak.

saya sayang awak..camne kalau tiba2 Dia panggil kita b4 kita sempat bertaubat..takutnye saya..awak xtakut ke??camne kita nak gi syurga??camne saya nak jadi bidadari awak??saya nak sangat cinta ni kerana Dia..tp dgn apa kita dah buat, layak ke kita letak nama Dia dlm cinta kita??malu sangat kat Dia..awak..saya nak berubah..utk diri saya gak, utk parents saya..tp, kalau saya berubah, awak still terima saya lagi kan??saya nak berubah pn sbb nak jadi the best utk awak..utk babies kita nanti..nak jadi mom yg the best..huhu. tinggi betul cita2 saya..saya pn nak kita jadi pasangan yg educated..nak sama2 berjaya..tp educated yg taat padaNya la..mesti bahagia kan..kita ingat Dia, Dia pun ingat kita,,so, boleh la Dia jaga kita nanti..

awak, kalau la saya pergi dulu,saya nak tunggu awak kt syurga tau..awak doakan la saya bia boleh masok syurga..saya nak jadi bidadari yg tunggu awak..n there, i'll be yours forever...tapi, kalau awak pergi dulu??ye..saya sedih..tp saya pun akan doakan awak..insyaAllah..nanti awak tunggu la saya kt syurga k??mesti ramai bidadari tunggu awak kat sana..tapi, simpan la 1 tempat untuk saya k??saya nak jadi bidadari awak..

awak..maaf kan saya kalau ape yg saya buat n gtau ni mengguris hati awak..saya buat camni sbb saya sayang awak..saya xtau camne nak gtau awak..sebab tu saya taip kt sini..maaf sebab saya post kat sini..bukan nak bukak kburukan sendiri..at least mereka yang baca ni boleh jadikan kisah ni sbgai panduan..ramai kt luar sana kapel n buat macam2..saya takot nak post kat awak..tapi saya harap awak tergerak hati nak baca ni k..awak..ingat tau..SAYA SAYANG AWAK ETERNALLY N INFINITY.. n saya tunggu awak jemput saya sebagai yg halal utk awak nanti k..
awak... saya sayang awak ... awak baca tau...

saya sayang awak..tapi betul ke saya sayang awak??awak sayang saya ke??kalau sayang, nape awak pegang tangan saya??awak nak tengok rambut saya,nak hug saya,nak saya pakai seksi2..memang la awak xkasi boy lain tengok saya pakai seksi..tp awak xhalal lagi utk saya kan??saya sayang awak ke kalau saya kasi semua tu kat awak??

saya sayang awak..betul..xtipu..tapi sayang ke kalau bila dengan awak, saya lalai??saya lupa kat Dia yang dah cipta saya, yang kasi saya perasaan cinta kat awak..saya lupa solat, saya lupa dosa..saya lupa Tuhan..takut la...

betul awak..saya sayang awak..tapi saya takut..takut sangat nak sayang awak..awak baik, selalu solat awal..tapi nape bila dengan saya awak lupa solat??masa kuar, kita lalu je depan masjid..xpernah stop..tp kt tempat xde orang, kita stop.beratus duit awak habis untuk saya kn??saya hargai sgt..saya tau awk syg saya..tp nape awak xsimpan duit tu dulu..kot2 ada jodoh, boleh kita kawen..awak...saya takut..takut sangat..takut bila ingat pe yang kita dah buat..saya nak awak jadi halal utk saya..tp xboleh la sekarang..mcm mana awk nk tanggung saya..kita blaja lg..saya nak hidup dgn awak..saya nak awak jd imam saya..nak sgt share everything dgn awak..saya nak jadi kekasih halal awak..tapi betul ke cara kita wak??saya takut laaaa...

awak..saya nak hidup dgn awak forever kat heaven..tapi layak ke kita gi heaven kalau kita camni??macam mana kalau tiba2 Dia panggil kita pergi..xkisah la saya dulu, awak dlu atau dua2 skali..boleh ke kita gi heaven kalau Dia panggil kita skarang??kalau la Dia tanya apa yg saya dah buat dgn awk, pe saya nk jawab nanti..saya maluuuuuuuuuuu sgt kat Dia..

awak..lama saya fikir..saya fikir pasal kita..betul saya sayang awak..tapi, sampai bila kita nak camni??awak..saya dah fikir lama...lepas ni, kalau saya xmsj awk,xnk jumpa awk, xnak call awk, xnk vc, mms or wc,awak jgn salah faham tau..saya buat camtu sbb saya syg awk sgt2..awak..saya nak forever kat syurga dgn awak..dulu saya sedih sbb kita jauh..tapi skarang, saya bersyukur sangat..Tuhan sayang kita..kalau dekat, awak boleh agak kn pe kita buat nnti??

saya xtau camne nk gtau awk..saya nak jaga hati awk..tp awak sedar x sebenarnya saya dah kotorkan hati awak..saya suka goda awak dgn manja saya, dengan body saya..saya suka buat awak cair dgn saya..jahatnya saya..awak saya banyak dosa..awak nk ke terima org mcm saya jd wife awak??awak..saya nak bersihkan diri saya sebelum jadi yang halal buat awak..saya nak jadi the best wife..baru la awak xpandang orang lain dah..saya xnk susahkan awak dgn saya yg mcm ni..awak..saya nak jadi bidadari awak..bukan kat dunia je..tp kat heaven gak..saya nak jadi bidadari awak yg forever..

awak..saya tahu saya xbaik....banyak sangt kurang n xlayak nak tegur salah awak..tapi saya sayang awak..pe kita buat, bukan ada org tahu pn...sape lagi nak tegur awak kalau bukan saya??saya pn nak awak jadi suami yg boleh pimpin saya ke syurga..xnak ke??xkn la awak sayang saya utk hepi2 kat dunia ni je..awak xnk ke pilih saya jadi bidadari awak kt syurga nanti??awak..tolong la...saya xnk dah jumpa awak..tp mungkin saya lalai gak nanati..syaitan selalu ada dgn saya..suka je dia kalau saya keluar dgn awk, goda awak..awak..tolong la ingat kan saya gak bila saya lupa.tolong ek..saya lemah sangat..saya nak jadi kuat..kuat utk awak..untuk hidup dgn awak.

saya sayang awak..camne kalau tiba2 Dia panggil kita b4 kita sempat bertaubat..takutnye saya..awak xtakut ke??camne kita nak gi syurga??camne saya nak jadi bidadari awak??saya nak sangat cinta ni kerana Dia..tp dgn apa kita dah buat, layak ke kita letak nama Dia dlm cinta kita??malu sangat kat Dia..awak..saya nak berubah..utk diri saya gak, utk parents saya..tp, kalau saya berubah, awak still terima saya lagi kan??saya nak berubah pn sbb nak jadi the best utk awak..utk babies kita nanti..nak jadi mom yg the best..huhu. tinggi betul cita2 saya..saya pn nak kita jadi pasangan yg educated..nak sama2 berjaya..tp educated yg taat padaNya la..mesti bahagia kan..kita ingat Dia, Dia pun ingat kita,,so, boleh la Dia jaga kita nanti..

awak, kalau la saya pergi dulu,saya nak tunggu awak kt syurga tau..awak doakan la saya bia boleh masok syurga..saya nak jadi bidadari yg tunggu awak..n there, i'll be yours forever...tapi, kalau awak pergi dulu??ye..saya sedih..tp saya pun akan doakan awak..insyaAllah..nanti awak tunggu la saya kt syurga k??mesti ramai bidadari tunggu awak kat sana..tapi, simpan la 1 tempat untuk saya k??saya nak jadi bidadari awak..

awak..maaf kan saya kalau ape yg saya buat n gtau ni mengguris hati awak..saya buat camni sbb saya sayang awak..saya xtau camne nak gtau awak..sebab tu saya taip kt sini..maaf sebab saya post kat sini..bukan nak bukak kburukan sendiri..at least mereka yang baca ni boleh jadikan kisah ni sbgai panduan..ramai kt luar sana kapel n buat macam2..saya takot nak post kat awak..tapi saya harap awak tergerak hati nak baca ni k..awak..ingat tau..SAYA SAYANG AWAK ETERNALLY N INFINITY.. n saya tunggu awak jemput saya sebagai yg halal utk awak nanti k..

Wednesday, 16 January 2013

" NAME" lab

yeahhh , dpt larh update blog selalu skunx nyh .. sbb broadband awan nano da bayaa .. eheheh ..






okay .. " NAME " lab ?? apakahh ?? okayII , too name group cik jah dlm makmal(lab) .. mne dpt nme too .. ntahh , tetibe plax , salahh sorang dr ahli group ck jahh yg ltak dlm petri dish experiment kitorang .. okay , nyh adalah group terakhir cik jahh sepanjang teori dlm lab pada sem n tahun nyh .. lpaz nyh bakal2 pharmacist nyhh akan pergi practical . so no more experiment n teorii . so dorangII nyh larh yg akn bantu membantu dlm experimentII yg akn dtg .. MAR DHINA NABIHA BT ABDULLAH :: MUHAMMAD FADHIL B. rahim ?? :: NASRULLAH FATTAH b ZULKIFLI :: MOHD ZIKRI HAKIM .... kt ayas nyh experiment pertame kami sepanjang dlm sem4 nyh .. so agk adventure sket sbb experiment dy akn mnyebabkan infection .. ad blood agar , ad nurition agar .. sume nyh danger sket larh . so kne beware na wat experiment nyh .. xbole ckp , xbole bernafass mse experiment nyh di jln kan .
okay , ahli group cik jah nyh sume merengII , nak2 fadhil . !! jahatttt !!! xsuke kaw . da xna kawan dgn kaw lg ...suke buli aq .. yg len , thums up .. best ;)
tapi xbest sbb xsme lab dgn cik abg .. hmm , klaw cik abg ad , msti ciik abg mara dkt fadhil sbb selalu buli sayee ... 
its okay .. hope group nyh yg akn jd yg terbaek dlm lab .. experiment yg rosak , kite tnggong sameII k .. n result yg xberjaye dlm experiment pon kite tnggong sameII k ..  fadhil ckp , nyh kenangan last kite dlm lab , dats why aq update sal nyh .. even blog nyh membosan kan ... ehehhehe ..
yeee , kenangann !! remembet that !! 


Thursday, 10 January 2013

BUKAN NIAT KU :(

awak maaf . bukan niat sye untuk buat mcm too kat awak . saye xkejamm . maaf skun saye da bnyk kuang aja dkt awak . maaf sbb da hilang rse hormat dkt awak .. too bukan kehendak saye .. tp saye terpakse berkeras utk awak . saye da tk larat na jd lemahh , bia kan evrything mcmtoo jerr . sume too terpkse .. demi awak n demi relay kiter ..saye syg awak . awak , saye perlu kan ruang untuk saye sedikit . xbnyk pon saye mintak .. awak , maaf lg sekaliii .. awak , berubah please . bnyk yg saye perlu dr awak .. awak as a man , should be gntle . laky yg pgg pade jnjy adlah laky yg gntleman ... take note please !!

Wednesday, 9 January 2013

MAAFKAN DIRI KU INI

MOOD :: SEDIH DAN TERKILAN
SITUATION :: BILIK YG TENANG DAN AMAN
WAKTU :: PETANG YG DINGIN , LEPAZ BALIK DARI SHOPPING

STORY MORRY ::
alhamdulillah dpt kembali lg n dapat luang kan waktu untuk luah kan segala yg terbuku didalam hati dekat blog gadis semasa .. okee , ape yg aku nak ckp kan aq rindu sgt2 dkt housemate2 aq .. jujur aq ckp aq rindu na luangkan mse dgn merekee .. korang ,, aq rindu korang . korang rindu aq tak ?? ofkoz lar korang rindu aq kann . sbb aq slalu dga yg korang da lme xmkn ,lpak , sembang2 n ape2 jer perkare yg biase kite buat dlu . tp skunx sume da berubahh . aq larh punce nye wat keadaan kiter yg mcm nyh . maaf .. tp jujur aq xder niat pon nak wat cmtoo .. ad sebab tersendiri nape aq buat mcm too .. aq harap korang paham . korang , korang taw tak ,aq jadi sebak biler korang tego aq , " zue g mane ? da lme xnmpk zue "  " haa , bru nmpk muke kaw dlm ruma nyh drpd kt kolej td "  " zue knape , zue da xbest mcm dlu larh .. kaw okay ke "
sumpah weiii , aq riindu sgt .. even kiter 1 ruma , tp kiter xdpt na spent same2 . na luangkan 1 hari pon susa .. :'( kannnn ?? sayu nyer hati aq biler aq pk2 kan blik . beb , kadang2 aq terpakse menangis belakang korang sbb aq xna korang jgax turut menangis .. aq xtaw na luah kan kt sape . so aq terpakse pendam ..  dlu ad mek , skunx mek da xder , mek da pindahh . so aq sorang2 dlm bilk pendam perasaan .. korang , hari nie aq da dapat spent nan korang .. akhirnya . tp just 4 a while ..jln2 jup , shopping2 jup ..korang pon da ckp da lme xjln2 n kua same kann ?? nyh aq da kua da nan korang :') fatin jer yg takde td .. mkn pon dpt mkn dgn korang ,,selalunye rhat same , mkn tmpt yg same , tp xdduk sekali . aq taw ad antre korang yg trase kan . tp maaf . aq trpakse buat mcm too .. dlm klaz pon mcm too .. aq terpkse bekorban demi seseorang . aq nak dy puas hati , bahagie ,happy bile aq berkepit je dgn dy .. bg aq bia hati dy yg puas . aq x kesahh if dpt dpt bersembang jarak jaoh dgn korang . korang , lg saat2 akhir aq terakhir dgn korang sebelom kite berpisah msok praktikal , aq xdpt luang kan mse dgn korang .. kiter tak tahu bole jupe dlm sebula sekalii ataw tak tp dgn si die yeee aq yakin yg aq dan dy akan berjumpe sentiase .. maaf kann aq skali lg housemate ku .. aq taw salah aq sbb xdpt na luang kan mse dgn korang n si die dgn adil .. tp aq xbole .. aq xna bergado dgn si die .. aq xdpt luahkan bnde nyh dpn2 korang , tp aq taw ckop larh korang bce n pahan ape yg terbuku selame nyh . aq harap korang xkn pk yg aq nyh pnting kan boyfie n dri sendrii  .. cume keadaan yg wat aq mcm nyh .. aq terpakse jge hati n perasaan sume pihak .. bia hati aq nyh sakit sedalam mne ponn , tp yg pntiing aq dpt tgok kawan2 aq bahagie .. aq paling benci dengar ayat MANA LAGI PENTING KAWAN OR PASANGAN KITE !!!! TOLONG JGN PUSH AQ DGN SOALAN YG MCM TOO !!!!!!! jgn lahh ckp aq lebih utame kann kawan ..padahal awak xnmpk kerr yg saye da abaikan sume kawan2 sayee !! saye da xdpt spent kan lg mse saye dgn housemate2 saye even utk sehari due ..
MAAF ...........................
IN SHA ALLAH AQ TRY SPENT TYME BETOL2 DGN KORANG 2 MINGGU SEBELUM KITER PERPISAH JAOH K .. 
maaf , aq punce sume keadaan berubah same sekalii . im realy2 miss you all :'(










Tuesday, 8 January 2013

encik suhairi dan puan ameeza zuliana




fez tyme bwk cik abg g dinner dgn family ..
plus .,,celebrate betday my beloved mama ..
thanx taw awak sbb sudi tman saye ;)
syg awak sgt ..
pix nyh sume my lil sys yg snap , so dy agak malu2 katak plax ..
too yg senyum xikhlass too ;p
btw , comell kannnn .
haaaa , cik abg nyh mkn cover2 plaxx . 
saye prasan okayy ..
cehhhh , malu kunun2 ;P

family awak pon saye da jupe , alhamdulillah penerimaan yg baek .mak abah , mak su , bakal paksu , opah  n de geng larhh .. in sha allah kite akn menjadi 1 family seperti yg diharapkan .. mak abah awak cgt larh spotingg ,so saye xlah brape kekok sgt tok hadapi situation mcm pix di atass . awak , in sha allah saye akan susah senang dgn awak . tapi saye tak mmpu nak berjanjy sgt sbb kite merancang , Allah swt yg menentukan . doa saye sentiase diiringi name awak dlm solat saya .. saye akn jge awak seperti mne awak mnjge saye kinni . in sha allah , amin . harap readers pon doa kan jodoh kami n kebahagian kami . ;)

ingin kan mu

alhamdulillah zue msih bernafas dlm muka bumi Allah swt .. n salam takziah pade broadband zue yg da mampos too .. =='
jup jup jup , zue na minx sume followers zue , sedekah kan alfatihah dkt mak angkt bff zue kerana telah meninggal kan dunia yang fana ini utk selama2nya . kaw kne kuat aten . setiap insan yg hidup di muka bumi ini akan pergi jugax ,, esok luse myb aku .. so kite kne bersedie utk menerime kehilangan insan yg kite syg ..
*thanx pada yg sedekah kan Alfatihah utk arwah ..

:: sebelah tgn melayan fb dan blog , sebelah tgn lg melayan phone dgn cik abg ::

okayy , na update pasal cik abg zue jerr . tetibe plax jari nyh nak taep pasal beliau . cehh ,porahhhh !! ayat ngokngek jer ciik jah nyh ..
awak awak awak !!!! saye syg awak . ulang suaree , saya sayang awak !! ehehhhe . smpai tak kt dlm hati awak too ?? hope smpaii k kte2 saye nyh ..
awak ,, thanx muncul dlm hidup saye okayy . saya hargai perkenalan kiterr .adakah awak tahu ,, detik perkenalan kiter tersngt larh indahh sdan klaka skali . nyh gara2 kerana sebuah KEBETULAN .. :)
awakk ,,thanx bwk saye g mkn madu kt bulan ..
kl ---> perak ---> negeri sembilan ---> melaka ----> pahangg ---> n next what destination you want bring me out dear . ?? thanx drivee jaoh2 , bwk g holiday . sayang lebih kt awak ...
sayangg , saye da bce blog awak . alolo , sweet bangett deyhhh .. asal awak nyh sweet sgtt ekhh ?? adoiiii , melting larhh sayee =='  tp klaw drg degil awak , saye rase mcm nakk terbang jerr siku saye nyh kt muke awak . ngeeee !! degil bin degol .. tp xlah sedegil saye kannn ??? :)

*tak taw na update ape daa . otak tetibe blank . xder mud plax !! ahhh , benci nye condition yg cmnyh . t zue update yg bru k ..
k lahh , love kt cik abg sayee too . mwahxx !!